cover image
Szövetség

Közös nevező - Mindenki energiája számít!

2015. július 4. 19:48

Közös nevezőn a vízilabda-válogatott és az energiával teli szurkolók. Véget ért az E.ON Hungária csoport vízilabda kampányának első szakasza, mostantól pedig már országszerte több helyen is találkozhatunk az új hirdetésekkel.

A rendhagyó akcióban a Magyar Vízilabda Szövetséget és a hazai vízilabda-bajnokságot szponzoráló E.ON Hungária Zrt. olyan rajongókat toborzott, akiknek a neve megegyezik valamelyik csapattagéval. Május folyamán a „Közös nevező” felhívásukra a Facebookon több mint 5000 kattintás érkezett, és rengetegen meg is osztották ismerőseikkel a felhívást.

tothildiko_eon2.jpg Ennek köszönhetően közel 200 rajongó jelentkezett „kampányarcnak”, akik közül a szerencsések most együtt szerepelnek azonos nevű kedvencükkel az ország több nagyvárosában kihelyezett óriásplakátokon. Legtöbben természetesen a leggyakoribb névvel jelentkeztek, hiszen Nagy Viktorok országszerte többen is vannak, viszont csak egyikük válogatott vízilabdázó. Ez a kampány azon kevesek egyike, amin valódi emberek, saját névvel és saját foglalkozásukkal szerepelnek, még az E.ON munkatársai is.

erdelyibalazs_eon.jpgA kampány a sportot szerető emberek támogatásának fontosságára hívja fel a figyelmet, hiszen – ahogy a szlogen is szól – mindenki energiája számít a versenyezés alatt, mindenki energiája hozzájárulhat a csapatok sikeréhez. Van azonban a július 17-én kezdődő világbajnoksághoz időzített akciónak egy másik fontos eleme is. Két budapesti és három vidéki város strandjain greenbox technológia segítségével készíthetnek közös képet kedvenceikkel a szurkolók, és megoszthatják azt a közösségi médiában, amivel vízilabdás ajándékokat nyerhetnek.

antaldora_eon.jpg Az így készült „közös fotókon” a vízilabdacsapat győzelmi pillanatai lesznek láthatóak, így a szurkolók osztozhatnak a csapattal az örömben. A vb alatt pedig arra is lesz lehetőség, hogy kihelyezett közvetítéseken szakkomentátorokkal közösen élvezzék a magyar sportrajongók a mérkőzéseket.

vargadani_eon.jpgAz E.ON Hungária csoport 2014 ősze óta főtámogatója a magyar vízilabdasportnak, a Magyar Vízilabda Szövetség szponzorálásával a magyar bajnokság és a válogatott sikereihez kíván hozzájárulni, bevonva minden mindenkit, aki a magyar vízilabdát kedveli.
Szövetségi hírek
eon
közös nevező