cover image
Egyéb

Felipe Perrone a Jug Dubrovnikhoz igazolt

2015. július 3. 11:18

A brazil-spanyol klasszis a horvát csapatban folytatja az elkövetkezendő két évben.

A Jug Dubrovnik weboldala kürtölte világgá a nem mindennapi hírt. Felipe Perrone remek formában vízilabdázott az elmúlt időszakban, ennek láttuk példáját a barcelonai Bajnokok Ligája Final Sixben, ahol vezére volt a CNA Barceloneta együttesének.

Ezen kívül a brazil válogatott Világliga-bronzérmében is elévülhetetlen érdemei vannak. Most elhagyja a katalán csapatot és a Jughoz szerződik. Két évre írt alá.

"Nagyon boldog vagyok, a világ egyik legfontosabb egyesülete a Jug. A klub filizófiája olyan, mint a Barcelona futballcsapatáé, számtalan tehetséges játékost nevelt ki, a legkisebb kortól folyamatosan, szisztematikusan fejlődnek a játékosok egy egységes elv mentén. Remélem, segíteni tudom a klubot a jó eredmények elérésében, megtiszteltetés lesz a londoni olimpiai bajnokok között játszani" - mondta Perrone.

A klasszis hétszeres spanyol bajnok és kupagyőztes a Barcelonetával, a Pro Reccóval kétszeres olasz bajnok, egyszeres kupagyőztes. Egy-egy BL-győzelme is van az olasz és a katalán csapattal. A spanyol válogatottal világbajnok, vb-ezüst és -bronzérmes, Tavaly óta a brazil válogatott tagja, amellyel a múlt héten Világliga-bronzérmet szerzett.
 
-ds-
Vízilabda hírek
felipe perrone