cover image
Egyéb

A Honvédot választotta négy KSI-játékos

2015. május 26. 10:03

A RacioNet-Honvéd a Facebookon jelentette be hivatalosan Kovács Gergő, Kalanovics Balázs, Fejős Róbert és Kardos Gergely érkezését.

Már egy ideje beszélték az uszodai berkekben, hogy a KSI-ből erősített a bajnokságot a hatodik helyen záró Honvéd, most ezt meg is erősítette a klub. Érkezik a csapathoz a tavalyi junior Európa-bajnokságon ezüstérmes Kovács Gergő (a képen), Kalanovics Balázs és a kapus, Kardos Gergely.

Mindannyian érdekeltek lehetnek majd a junior világbajnokságon Almatyban, amennyiben bizalmat szavaz nekik Horkai György szövetségi kapitány. A szintén a KSI-ből érkező Fejős Róbert centerposzton jelent majd erősítést a csapatnak. Érdekesség, hogy mindannyian ott vannak Benedek Tibor minikeretében, ők az elmúlt héten kezdték a felkészülést, és még ezen a héten is együtt készülnek a Margitszigeten.

A klub tájékoztatása szerint marad a csapatban dr. Kiss Gergely, dr. Steinmetz Barnabás, Illés Sándor, Dávid György, Simon Adrián, Simon Roland, Kiss Bálint, Tóth Bendegúz és Fazekas Tibor.
Vízilabda hírek
honvéd
kardos gergely
kovács gergő
kalanovics balázs
fejős róbert