cover image
Egyéb

Elballagott a második vízilabdás Kolping-osztály

2015. április 30. 14:52

Gyorsan eltelt egy év, szinte pillanatokkal ezelőtt számoltunk be az első pólós Kolping-osztály ballagásáról - aki emlékezni szeretne, ide kattintson. Máris itt a második évfolyam, amely befejezte a gimnáziumot.

A Kolping Katolikus Gimnáziummal korábban Merész András kezdeményezésére jött létre az az együttműködés, amelynek lényege, hogy a sportos osztályok plusz vízilabdás képzésben vesznek részt. A fiúknak a Hajósban, a lányoknak a BVSC-uszodában kezdődik egy átlagos tanítási nap vízilabdaedzéssel, Petrovics Mátyás és Tóth Andrea, valamint Szabó Zoltán és Tóth Zoltán közreműködésével.

Idén végez tehát a "második évfolyam", a végzősök közt van az ifi világbajnoki ezüstérmes Kiss Alexandra (UVSE, balról), az ifi világbajnok Szatmári Kristóf és az ifi Eb-5. helyezett Szmodits Viktória (BVSC), ők vannak a képen.
 
Az osztálynévsor:

Balogh Emília, Barak Richárd, Berki Richárd, Benedek Szabolcs, Bicskei Attila, Dévai Zsombor, Dömök Noel, Herczeg Dorottya, Kapu Tamás, Kiss Alexandra, Kollok Ádám, Mátyók Norbert, Némethy Richárd, Révész Norbert, Szatmári Kristóf, Szmodits Viktória
Vízilabda hírek
Kolping