cover image
Egyéb

Debrecen: Lévai Márton és Szőke Szabolcs érkezik

2015. április 27. 14:02

A DVSE a hivatalos weboldalán jelentette be a két még honvédos játékos szerződtetését.

Megvan az első átigazolási hír (elég korán, hiszen még javában tart a bajnokság), és nem is akármilyen, hiszen válogatott játékost érint. Lévai Márton, a RacioNet-Honvéd kapusa, valamint csapattársa, Szőke Szabolcs a következő bajnokságban a Debreceni VSE együttesért erősíti - adta hírül a klub.

"Varga Tamás keresett meg,hogy szeretné, ha Debrecenben folytatnám a pályafutásomat. Nagyon imponált, hogy ennyire ragaszkodik hozzám, és a tervek is tetszettek amiket felvázolt. Ahogy biztosabbá vált, hogy ezek a tervek megvalósulnak, gondolok itt elsősorban a csapat erősödésére, én is egyre biztosabb lettem benne, hogy jó döntés lenne a cívisvárosba igazolni.

Nem mondom, hogy döntős csapat lesz jövőre a DVSE, de biztos vagyok benne, hogy jobb helyezést fogunk elérni, mint idén, hiszen kiváló magyar, és válogatott szintű külföldi játékosok érkezése várható. Szeretnénk jól szerepelni a bajnokságban,és ehhez szerintem minden adott is. Az egyéni ambícióm továbbra is az, hogy fejlődjek, hiszen ez a kulcs a válogatottbeli előrelépéshez - mondta a klub weboldalának Lévai Márton.

Szőke Szabolcs így nyiltkozott a debrecenieknek:

"Korábban több együttesben is megfordultam, szeretettem volna más szemszögből is megismerni a vízilabdát. A cél, hogy egy jó csapattal minél előrébb végezzünk a pontvadászatban, és én ebben szeretném segíteni a debrecenieket".
Vízilabda hírek
debrecen
lévai márton
szőke szabolcs