cover image
Egyéb

Nyéki Balázs: a Fradi nem adja fel!

2015. április 23. 12:44

A Digi Sport Reggeli Start műsorának ezúttal Nyéki Balázs, az E.ON férfibajnokság elődöntőjébe jutó Ferencváros játékosa is vendége volt. A pólós többek között arról beszélt, ugyan a Szolnok az esélyese a párharcnak, de a Fradi nem adja fel, meglepetésre készül.

Most, hogy teljesítette a Ferencváros a maga elé kitűzött célt, avagy a Szeged kiverésével bejutott az E.ON magyar férfibajnokság elődöntőjébe, hátra is dőlhetnének a zöld-fehérek. Hátra dőlhetnének, de Nyéki Balázs szerint sem teszik. Mert, ahogy a csapat rutinos kulcsjátékosa fogalmazott, bár ugyan nem sok esélyük van a bivalyerős Szolnok ellen, ám történtek már csodák - lásd a Honvéd egri győzelme. Nem titok, a zöldek is valami hasonlóra készülnek, valami - ahogy ő fogalmazott - "extra őrületre."
A csapategység kiemelése, az edzőpáros (Varga Zsolt, Gerendás György) kiemelése mellett szóba került az egy hete elhunyt Ambrus Tamás, akivel kapcsolatban személyes érzéseiről beszélt a játékos, például arra, hogy a nevelőegyesületéhez való visszatérés szerződését a volt válogatott kapus tette elé.

Mint kiderült, szerződése van a következő idényre is, magas szinten akarja, és érzése szerint tudja is folytatni, és elárulta, a következő idényben a tervezett erősítések miatt hiszi, még erősebb lehet a Fradi.

A Nyéki Balázzsal történt teljes beszélgetés az alábbi videón tekinthető meg:
 
watch?v=2GO7BK7HjZo
Vízilabda hírek
Nyéki Balázs
ferencváros