cover image
Szövetség

2015-ös MVLSZ Közgyűlés

2015. április 18. 20:42

Idei első, beszámoló közgyűlését tartotta a Magyar Vízilabda Szövetség a Magyar Sportok Házában, szombat délelőtt.

A résztvevők először egyperces néma felállással emlékeztek a közelmúltban elhunyt Ambrus Tamásra, Dr. Konrád Jánosra, Gombár Ferencre és Felkai Lászlóra, majd Dr. Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke közelgő születésnapja alkalmából köszöntötte a 80 éves Dr. Kárpáti Györgyöt, a 70 éves Dr. Konrád Ferencet és Molnár Endrét, illetve távollétében a 80 éves Dömötör Zoltánt és a 60 éves Dr. Horkai Györgyöt.

Ezt követően a küldöttek meghallgatták és egyhangúlag elfogadták Dr. Kemény Dénes elnök beszámolóját a szövetség munkájáról, valamint az általa előterjesztett 2015. évi szakmai tervet és a Bojtor Gabriella gazdasági vezető által ismertetett pénzügyi tervet. Ugyancsak kézfeltartással jelezték a küldöttek, hogy elfogadják az Ellenőrző Testület jelentését, amelyet Aparácz Dénes készített, és a Dr. Által László által beterjesztett könyvvizsgálói jelentést.

A közgyűlés meghatározta a tagdíj összegét is, amely 2015. évre 10 000 forint marad.
 
A közgyűlés végén egy tisztújításra is sor került. Az ellenörző testület elnöki posztjáról leköszönő Aparácz Dénes helyére Dr. Boros Tamás, a jelölő bizottság elnöke, Dr. Kállay Sándort javasolta. Dr. Kállai Sándortt a küldöttek ellenszavazat nélkül választották az Ellenörző Testület elnökévé.
Szövetségi hírek
közgyűlés 2015