cover image
Egyéb

Jótékonysági meccs lesz az OSC-Szolnok rangadó

2015. április 1. 19:06

Az E.ON ob I.-es bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában, pénteken rangadót vív a tabellán az első helyet elfoglaló Szolnoki Dózsa-Közgép és a mögötte második A-Híd-OSC-Újbuda.

A rangadó azonban nem pusztán a pólóról szól, ugyanis nemcsak bajnoki pontokért zajlik, hanem jótékonysági célt is szolgál: a két együttes közösen gyűjt pénzt a Semmelweis Egyetem I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika számára egy új ultrahangos diagnosztikai készülék vásárlására - tudtuk meg az MTI jóvoltából.

A klubok az OSC újbudai otthonában, a Kondorosi úti Nyéki Imre Uszodában 17.45-től esedékes mérkőzés belépőiből származó teljes bevételt felajánlották, emellett a szurkolók további összegekkel is hozzájárulhatnak a készülék megvételéhez.

Ahogyan az MTI írja, Rigó János egyetemi tanár, az I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika igazgatója elmondta, egy 12-15 millió forint értékű készüléket szeretnének beszerezni, úgy fogalmazott, „jól jön a segítség, köszönet a hozzájárulásért".

Konrád Mária, az A Híd-OSC-Újbuda egyesületi elnöke örömének adott hangot, hogy a mostani felajánlással hozzájárulhatnak egy nagy múltú intézmény korszerű működéséhez.

Kovács István, a Szolnoki Dózsa-Közgép szakmai igazgatója kijelentette, hogy boldogan segítenek, s azt reméli, csapatuk vendégjátékára sok ember látogat ki az uszodába, így a támogatás még nagyobb lesz.
Vízilabda hírek
osc
szolnok