cover image
Szövetség

Meghívó Benedek Tibor és Horkai György előadására

2015. március 27. 10:37

Szakmai előadás március 30-án, hétfőn!

A férfiválogatott szövetségi kapitánya, valamint az utánpótlás-válogatottak kapitánya tavaly április 22-én tartalmas szakmai előadást tartott az edzők, klubvezetők számára. Az egységes szakmai és nevelőmunka, valamint követelményrendszer bevezetése érdekében tették mindezt. Most ismét előadásra hívják az érdeklődőket, ráadásul az előző alkalommal elhangzottak figyelembe vételével.

Benedek Tibor Horkai György elkészítettek egy kérdőívet, amely a 2014. április 22-én, a Grand Hotel Ybl-termében megtartott, utánpótlás szakmai előadáshoz kapcsolódik.

Most azt kérik, hogy a kérdőív kitöltésével a szakemberek járuljanak hozzá ahhoz, hogy a visszajelzések alapján a kapitányokk még hatékonyabbá és hasznosabbá alakíthassák előadásunkat.

A kérdőív az alábbi linken online, kitölthető:
https://docs.google.com/forms/d/16nSAg0LRxFTKmjVoleXUvggdmrde7n4mKE7ZdorMogU/viewform

A két szakember egyúttal szeretettel meghívja az érdeklődőket az idei előadásra!

Horkai György elmondja, miért hasznos és fontos a részvétel az előadáson:

"Lassan két éve lesz, hogy elkészítettük az egységes utánpótlás-képzésre vonatkozó szakmai anyagot az utánpótlás-edzőkkel. Ez az anyag posztonként és korosztályonként határozza meg a követelményeket. Ezután továbbléptünk, és Benedek Tiborral elkészítettünk egy videóanyagot, amely ki volt élezve a centert fogó védőjátékos mozgására, de mellette más gyakorlatok és játékelemek is feltűntek benne. Ennek továbbfejlesztésére készült el a centerképzés videóanyaga, ennek lesz a prezentációja hétfőn. Csak egy alkalommal mutatjuk ezt be, ezért is ajánljuk a részvételt. Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy nem csak leültünk ketten, és magunk összeállítottuk az anyagot, hanem az elmúlt időszak világklasszis centereit vontuk be a munkába, az ő segítségüket kértük, hogy tapasztalataikkal, észrevételeikkel még precízebb összeállítás szülessen. A centerek és az őket fogó védők játéka alapvető fontosságú, szeretnénk, ha ebben is az egységesség felé haladnánk, és nemcsak a válogatottakban, hanem a klubokban is megmutatkozna az erre való törekvés. Továbbra is várjuk a visszajelzéseket, észrevételeket a kluboktól, edzőkollégáktól, a folyamatos egyeztetés, párbeszéd és konzultáció volt eddig is jellemző, és a jövőben is így szeretnénk dolgozni" - foglalta össze az utánpótlás-válogatottak kapitánya.

Időpont: 2015. március 30. hétfő, 14 óra
Helyszín: Danubius Grand Hotel Margitsziget, Ybl-terem

Kérjük, hogy részvételi szándékát mindenki március 27-ig, péntekig jelezze a hesz@waterpolo.hu e-mail címen!
Szövetségi hírek
Benedek Tibor
horkai györgy
szakmai előadás