cover image
Szövetség

Tájékoztató a TAO-pályázatok elbírálásáról

2015. február 19. 14:02

A Magyar Vízilabda Szövetség által használt elektronikus kérelmi rendszeren keresztül beadott látvány-csapatsport támogatásra (TAO) vonatkozó pályázatok elbírálása 2014. decemberig elektronikus alapon folyt. Az ehhez szükséges elektronikus rendszert az Emberi Erőforrások Minisztériuma biztosította az MVLSZ számára a 2014. év végéig.

Az MVLSZ döntése alapján a 2015-2016-os támogatási időszakra vonatkozó sportfejlesztési programok jóváhagyása és az egyéb eljárások kezelése az „MVLSZ TAO Elektronikus Kitöltő Rendszer” elnevezésű elektronikus kérelmi rendszer alkalmazásával valósulhat meg.

"A Magyar Vízilabda Szövetség a jövőben azt az elektronikus kérelmi rendszert fogja használni, amelyet már sikerrel alkalmaz és használ a Magyar Kézilabda Szövetség, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége és a Magyar Labdarúgó Szövetség a teljes folyamat során - beleértve a támogatási igazolások kiállítását, a módosítást, hosszabbítást és egyéb funkciókat is ellátó modulokat" - mondta Nemcsik Balázs, a Magyar Vízilabda Szövetség főtitkára.

Hozzátette, hogy a rendszer üzemszerű felállásáig és az adatok migrációjáig - az EMMI hozzájárulásával - papír alapon működik a hivatkozott eljárások kezelése.

A jelenlegi, átmeneti papír alapú elbírálási folyamatot 2015. március 1-jétől váltja fel az új elektronikus kérelmi rendszer, addig is az MVLSZ kéri a Tisztelt Sportszervezetek türelmét és együttműködését.

Nemcsik Balázs jelezte, a rendszer felállásáról és az egyéb tudnivalókról a szövetség külön tájékoztatja majd a sportszervezeteket.

Szövetségi hírek
TAO
tao pályázatok
nemcsik balázs