cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Vodafone Kupa: egymilliós segítséggel érkezik a hokiválogatott

2013. július 13. 8:39

A magyar jégkorong-válogatott is tiszteletét teszi a hétvégi margitszigeti tornán, és a hokisok nem érkeznek üres kézzel.

Az áprilisi jégkorong-világbajnokságon találkozott először a két együttes: akkor Benedek Tibor csapata tett látogatást a Papp László Budapest Sportarénában, és a fiúk megtekintették a britek elleni meccset. Sofronék ha nem is könnyen, de megnyerték azt a találkozót, így mondatni szerencsét hoztak a vízilabdázók.

"Ez már a második etapja lesz az ilyen találkozásnak. A jégkorong-világbajnokság ideje alatt a vízilabda-válogatott tagjai jöttek ki a Sportarénába szurkolni, illetve a hokiválogatott szünnapján a Nemzeti Sport segítségével, egy baráti kávézásra is meglátogatták őket. Akkor hoztak nekik egy ajándékot és egy kis biíztatást, és most ezt szeretnénk meghálálni és viszonozni" - mondta Ágoston Judit, a jégkorong szövetség marketing és PR menedzsere. 

Fotó: Szaka József

Fotó: Szaka József

Most fordul a kocka, hiszen szombaton, a Montenegró elleni összecsapásra látogat ki a jégkorong-válogatott.

"Most is lesz egy ilyen kávézós, beszélgetős része ennek a találkozásnak, szombaton délután, a pólósok ebédjét követően, utána pedig az uszodában fogunk nekik átadni egy egész csapat által dedikált mezt, hálánk jeléül, illetve szintén biíztatásként a vizes világbajnokság előtt."

De nem csak ez lesz az egyetlen ajándék, amivel a jégkorongozók érkeznek: a szövetség egymillió forintos felajánlást tett az uszodának.

"Az elnökségünk a legutóbbi ülése alkalmával arról határozott, hogy két intézményt támogat jelentős összeggel: az egyik a Hajós Alfréd Uszoda, nekik egymillió forintot ajánlottunk fel az árvízkár miatt. Ezt szintén szombaton, az esti meccs előtt adják majd át."
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
vodafone kupa
vodafone kupa 2013
hoki válogatott
árvíz
felajánlás
sofron