cover image
Egyéb

A Szentes bemutatta új igazolásait

2015. január 29. 22:14

Lukács Dénes érkezésével valóban megmozdult az állóvíz a szentesi férficsapatnál. A régi-új vezetőedzővel elkezdték gyűjtögetni a pontokat, és ma már a 8. hely megszerzését sem tartják lehetetlennek.

Egy helyi étteremben tartott sajtótájékoztatót a Valdor-Szentes csütörtökön. A Matajsz Márk helyét átvevő Lukács Dénes vezetőedző mellett három új játékost is ekkor mutattak be, mindannyian játszottak már a bajnokságban, az előző körben. A Szentesi Gyors tudósítása idézi a vezetőedzőt, aki szerint az új játékosok igazából cserék, mert távozók is voltak a csapatnál, különösen szomorú Somogyi Balázs továbbállása miatt.

Lukács azt mondta, a cél a 10. hely megszerzése a bajnokság végére, és ha ez sikerül, a rájátszásban a 8. hely sem elérhetetlen.

Ami az új játékosokat illeti: a rutinos Komlósi Péter (korábban játszott a Fradiban, a Debrecenben, Szolnokon és Szegeden, utóbbi csapattal 2009-ben LEN Kupa-győztes lett) két év pihenő után tér vissza, a 22 éves montenegrói Miljan Popovic a válogatott tagja is, két világliga-bronzérme is van, a macedón kapus, Strahinja Sretkovics pedig 31 éves, mellesleg fogorvos, aki szeretne sokat tanulni a magyar bajnokságból.
Vízilabda hírek
szentes
valdor-szentes
lukács dénes
miljan popovic