cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Ismét a kapitány kontójára masszíroztatott a válogatott

2013. július 11. 19:09

A nyáron már másodszor kereste fel a Magnolia Day Spa összes termeit a barcelonai világbajnokságra készülő férfi vízilabda-válogatott.

Valamennyi játékos kapott masszázst, illetve a szalon többi wellness-szolgáltatását is igénybe vehette – szokás szerint a szövetségi kapitány, Benedek Tibor kontójára.

Mint júniusban is írtuk, az idén háromszoros olimpiai bajnokunk kapta a Magnolia sportolói díját, s vele egy egymilliós bérletet, amit a kapitány szerint „képtelenség egy év alatt lemasszíroztatni”, azaz a saját keretéből állta a csapattagok masszíroztatását.

Négy hölgy dolgozott serényen a játékosokon, plusz még befogták Illés Rolit is, azaz a felfrissülés garantált volt. Tibor ugyanakkor hozzátette: akik nem bírtak ellenállni az amúgy fantasztikus szauna csábításának, azok a délutáni edzésen kissé megszenvedtek a keményebb úszóadagokkal...

Egyébként Ruttner Zoltán társtulajdonos jóvoltából másfajta visszatöltődésben is volt része az uraknak, hiszen valóságos bőségtál-hegyek várták a csapatot. Remélhető, az exkluzív kiszolgálás másfajta gyümölcsöt is hoz: a hétvégi Vodafone-kupán még frissebben játszanak majd pólósaink.

A vb előtti utolsó, hétvégi fellépéssel kapcsolatban Benedek Tibor annyit mondott: „Sokat dolgoztunk az elmúlt időszakban, egyre jobban kezd összeállni a játékunk, nagyon bízom abban, hogy mindezt meg tudjuk mutatni a nézőknek is a hétvégén.”
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
magnolia day spa