cover image
Egyéb

Vincze Balázs: Kellenek az ilyen emlékek

2014. október 19. 20:17

Az OSC vezetőedzője szerint sikerült megbízhatóan teljesíteni a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében.

A Nagyvárad és a Kazany után a Duisburgot is megverte az A-Híd-OSC-Újbuda, ezzel csoportelsőként ott van a BL harmadik selejtezőkörében. A vezetőedző szerint sikerült megteremteni azt a renomét, amelyet meg kell ebben a nemzetközi mezőnyben.

watch?v=LoIJEe0i4Lk&feature=youtu.be A Duisburg ellen kicsit akadozva indult a játék, de a végén összeállt, és sikerült a sima győzelem.

Vincze Balázs szerint egyébként, majd hétfőn eldől, mire elég az, amit a hétvégén láthattunk, mellesleg már a Fradi elleni meccsre készül fejben.

watch?v=ffdpFSfZ2YI&feature=youtu.be Bisztritsányi Dávidot is kérdeztük, ő azt mondja, ha a Szolnokot sodorja az élet az OSC útjába, akkor is mindent megtesznek a továbbjutásért, mert a szolnokiak is legyőzhetők.

Kovács Gábor véleménye:
 
"Nagyon álmoskásan kezdődött ez a mérkőzés, mind védekezésben, mind támadásban összeszedetlenek és lassúak voltunk. Nehéz volt felpörögni, de végül sikerült simán nyerni, azt hiszem azért, mert az ellenfél egy valamivel gyengébb játékerőt képviselő gárda, akiket felőröltünk. Csoportelsők lettünk, így maximálisan elégedett lehetek, még akkor is, ha a játékunkkal néha nem lehettünk elégedettek. Sokat léptünk előre, taktikailag sokkal sokkal előrébb járunk, akár a múlt heti bajnokihoz képest is, de még jócskán van mit csiszolni. Nem szeretnék jósolni, de persze nem szeretnénk a Szolnokkal játszani a folytatásban."
 
A Bajnokok Ligájája selejtezőinek továbbjutói:

Első helyen:
A-Híd-OSC-Újbuda, Primorje Rijeka, Pro Recco, Radnicski Kragujevac

Második helyen: Digi Nagyvárad, Crvena Zvezda, Mladost Zagreb, Szolnoki Dózsa-Közgép

A sorsolás hétfőn lesz.
Vízilabda hírek
osc
a híd osc újbuda
Bajnokok Ligája
vincze balázs
bisztritsányi dávid
kovács gábor