Tóth Ildikó az UVSE-ben

2014. augusztus 07. 11:02

Teljes az UVSE női keretének névsora a 2014/2015-ös bajnoki szezonra.

Fotó: Szaka József

Az UVSE együttese már korábban is számos nagy igazolást hajtott végre, a fővárosi csapatnál folytatja Csabai Dóra, Gangl Edina és Keszthelyi Rita is. Csütörtökön Tóth Ildikó érkezését jelentették be a lila-sárgák. A háromszoros magyar bajnok, ötszörös magyar kupa győztes, Európa- és világbajnoki 3., utánpótlás világbajnoki 3. és olimpiai 4. helyezett játékos elmondta, szakmai okok voltak a döntése mögött.
 
„A személyes fejlődésemet a lehető legjobban szolgálta ez a két év az idegen bajnokságban, de tény, hogy ki vagyok éhezve a hazai és nemzetközi sikerekre. Szakmai okok voltak a döntésem mögött, hogy az UVSE-t választom hazaérkezésemet követően. Tudtam, hogy nagyjából kikre számít a csapatban az UVSE vezetése, a meglévő keret és edzésmunka is szimpatikus volt, biztosítottak, hogy a csapat indul valamelyik nemzetközi kupában, ezek után nem volt bennem kétség, hogy jól választok. Mindig egy évben gondolkodom, ami a vízilabdát illeti. Szeptembertől a Corvinus egyetem Humán erőforrás szak hallgatója is leszek, gondolva a jövőre. Nagyon várom már a közös munkát az új felállással. Szeptemberben még csak jó játékosok leszünk, akik együtt edzenek, Áts Bertalanra vár a feladat, hogy egyénileg és csapatszinten is kihozza belőlünk a maximumot a bajnokság folyamán” – idézi a klub közleménye Tóth Ildikót.
 
Az UVSE női csapata a következő szezonban az Euroligában is indul és a magyar bajnokságban is a dobogós helyezés elérése a célja.Női OB I

BVSC-Zugló Diapolo - Szegedi V. T&N SZTE

2016. okt. 30. 16:30

Arcok és pillanatok Biros Péter búcsúmeccséről (Fotó: Dobos Sándor)
Biros Péter búcsúmeccse (Fotók: Dobos Sándor)
E.ON ob 1.: BVSC-Zugló-ZF-Eger (Fotók: Fehér Anna)
E.ON ob 1: ZF-Eger-FTC-PQS Waterpolo 10-10 (Fotók: Fehér Kálmán)
BENU MK: Pannergy-Miskolci VLC-VasasPlaket (12-10, fotó: Fehér Kálmán)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok