cover image
Egyéb

Tóth Ildikó az UVSE-ben

2014. augusztus 7. 11:02

Teljes az UVSE női keretének névsora a 2014/2015-ös bajnoki szezonra.

Az UVSE együttese már korábban is számos nagy igazolást hajtott végre, a fővárosi csapatnál folytatja Csabai Dóra, Gangl Edina és Keszthelyi Rita is. Csütörtökön Tóth Ildikó érkezését jelentették be a lila-sárgák. A háromszoros magyar bajnok, ötszörös magyar kupa győztes, Európa- és világbajnoki 3., utánpótlás világbajnoki 3. és olimpiai 4. helyezett játékos elmondta, szakmai okok voltak a döntése mögött.
 
„A személyes fejlődésemet a lehető legjobban szolgálta ez a két év az idegen bajnokságban, de tény, hogy ki vagyok éhezve a hazai és nemzetközi sikerekre. Szakmai okok voltak a döntésem mögött, hogy az UVSE-t választom hazaérkezésemet követően. Tudtam, hogy nagyjából kikre számít a csapatban az UVSE vezetése, a meglévő keret és edzésmunka is szimpatikus volt, biztosítottak, hogy a csapat indul valamelyik nemzetközi kupában, ezek után nem volt bennem kétség, hogy jól választok. Mindig egy évben gondolkodom, ami a vízilabdát illeti. Szeptembertől a Corvinus egyetem Humán erőforrás szak hallgatója is leszek, gondolva a jövőre. Nagyon várom már a közös munkát az új felállással. Szeptemberben még csak jó játékosok leszünk, akik együtt edzenek, Áts Bertalanra vár a feladat, hogy egyénileg és csapatszinten is kihozza belőlünk a maximumot a bajnokság folyamán” – idézi a klub közleménye Tóth Ildikót.
 
Az UVSE női csapata a következő szezonban az Euroligában is indul és a magyar bajnokságban is a dobogós helyezés elérése a célja.
Vízilabda hírek
vízilabda
uvse
Tóth Ildikó