cover image
Egyéb

Rajz- és fotópályázat: Drávucz Rita és Kiss Gergely ajándékozott

2014. július 21. 12:34

Vasárnap hirdették ki a rajz- és fotópályázatunk eredményét, amelynek díjait Drávucz Rita és Kiss Gergely adták át a nők Nagy-Britannia elleni, győztes mérkőzése után. A díjazottak között akadt kétéves kisgyermek is.

A többi közt a népszerű kabalabékát, Alfrédot vehették át a rajz- és fotópályázatunk díjazottjai a női mérkőzés után, vasárnap este. A résztvevőknek külön örömöt jelentett az a a meglepetés, hogy az ajándékot Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó adta át, akit nyugodtan lehet az Európa-bajnokság medencén kívüli sztárjának is nevezni, ráadásul a jelenléte és közvetlensége inspirálóan hat a kilátogató ifjúságra is.

"Nagyon örülök, hogy Kiss Gergelytől kaptam meg a nyereményemet!" - mondta a 9 éves Lili, aki vízilabdázó fókákkal érdemelte ki nyereményét. "Onnan jött az ötlet, hogy a fókák is labdáznak. Akkor akár vízilabdázhatnak is!" - mesélte nagy mosollyal szorongatva Alfrédot. "Én is el szeretnék majd vízilabdázni! Nagyon tetszik itt a hangulat!" - tette még hozzá lelkesen.

Fotó: Balogh Máté

Fotó: Balogh Máté

Akadtak a pályázatnak egészen fiatal díjazottak is, persze édesanyák hathatós közreműködésével - ami azért nem von le semmit a pályamű értékéből. "Mi a fotópályázaton vettünk részt. Leültettem a fiúkat a fotó- és emléktárgy gyűjteményük elé magyar úszóköpenyben, ezt a képet küldtük be. A közönségszavazáson harmadikok lettünk, a zsűri a második helyezést ítélte nekünk" - tudtuk meg Parádiné Kenéz Tündétől, a kétéves Kende és a négyéves Máté édesanyjától, aki egyébként a Hajdú-Bihar megyei Sporttörténész Egylet titkára. "Nagyon nagy sportrajongók vagyunk, a vízilabda pedig különösen közel áll a szívünkhöz" - mondta a debreceni sportszakértő.

A díjkiosztást nagy fotózkodás és dedikálás követte - természetesen Kiss Gergellyel, egészen addig, amíg a biztonsági őrök el nem kezdték kifele terelni a közönséget.
Vízilabda hírek
EB Budapest 2014
eb 2014 budapest
budapest eb 2014
Európa-bajnokság
rajzpályázat
fotópályázat