Keszthelyi Rita is az UVSE-hez szerződött

2014. július 08. 13:35

A múlt héten bejelentett bombaigazolások után, egy újabb klasszissal bővül az UVSE női kerete a 2014/2015-ös bajnoki szezonra.

Fotó: Kovács Anikó/archív

Csabai Dóra, Gangl Edina és Szücs Gabriella után Keszthelyi Rita érkezését jelentette be a fővárosi klub. A többszörös magyar bajnok, olimpiai 4. helyezett, világbajnoki és Európa-bajnoki bronzérmes, ifi és junior Eb-ezüstérmes, Szalay Iván-díjas, 2011-ben és 2013-ban az Év vízilabdázójának választott klasszis az olasz Orizzonte Catania csapatából tér haza.

"A megkeresések közül azért az UVSE-t választottam, mert ez volt a nevelőcsapatom. Itt kezdtem vízilabdázni 10 évesen, Budapesten élek, itt járok főiskolára, ideköt a családom és a barátaim, az UVSE-ben otthon érzem magam. Úgy gondolom, hogy az a munka, ami az egyesületben látható és a jelenlegi igazolások, egységes és erős csapatot eredményeznek" - olvasható Rita nyilatkozata az UVSE közleményében.

Az UVSE női csapata a következő szezonban az Euroligában is indul és a magyar bajnokságban is a dobogós helyezés elérése a célja.Női OB I

BVSC-Zugló Diapolo - Szegedi V. T&N SZTE

2016. okt. 30. 16:30

Arcok és pillanatok Biros Péter búcsúmeccséről (Fotó: Dobos Sándor)
Biros Péter búcsúmeccse (Fotók: Dobos Sándor)
E.ON ob 1.: BVSC-Zugló-ZF-Eger (Fotók: Fehér Anna)
E.ON ob 1: ZF-Eger-FTC-PQS Waterpolo 10-10 (Fotók: Fehér Kálmán)
BENU MK: Pannergy-Miskolci VLC-VasasPlaket (12-10, fotó: Fehér Kálmán)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok