cover image
Egyéb

Úszás Napja: Csucsuék legyorsulták Darnyi Tamást!

2013. június 23. 14:10

Azért nem kell gyorsvonatra gondolni… De tény, Székely Bulcsú és Szécsi Zoltán előbb ért célba a Magyar Úszás Napján a Balatonban, mint Darnyi Tamás.

Amint az a fotón is látszik, Székely Csucsu egykor szebb napokat látott felsőteste (…) hamarabb bukkant ki a Balatonból, mint a négyszeres olimpiai bajnok legendáé, Darnyi Tamásé.

Az is igaz persze, hogy Darnyi Puci mintha nem akart volna robbantani a 2.5 kilométeres távon, hanem szigorúan Simicskó István sportért felelős államtitkár tempójában teljesítette a távot…

MVLSZ2.jpgÍgy vagy úgy, elmondható, hogy a vízilabdásokat képviselő olimpiai bajnok kettős, Csucsu és Szécsi Zoli is becsülettel végigment a mindenki számára nyílt 2.5 kilométeren a Magyar Úszás Napjának központi rendezvényén, Balatonfüreden. Itt egyébként a vállalkozó kedvűek gyakorlatilag párhuzamosan úszhattak Risztov Évával, aki a LEN Európa Kupa 10 kilométeres viadalán küzdött a forrósággal, de végül sikerült nyernie, igaz, csupán hat tizeddel előzte meg az ifjú Olasz Annát.

Arra most diszkréten nem térünk ki, mi történt volna, ha Csucsuéknak és 10 kilométert kellett volna úszniuk…
Vízilabda hírek
székely bulcsú
darnyi tamás
magyar úszás napja