cover image
Egyéb

Universiade: kerethirdetés a nőknél is

2013. június 19. 20:25

Véglegessé vált a magyar női válogatott kerete, mely július 6-tól az Universiadén szerepel.

Kelemen Attila szövetségi kapitány a lehető legjobb összeállítással utazik az oroszországi Kazanyba.
 
Erős csapatunk lesz

Erős csapatunk lesz

“Az adott keretből a legoptimálisabbat válaszotttam. Négyen visszaléptek sérülésre és családi okokra hivatkozva. A maradék 16 játékosból pedig a legjobb 13-at próbáltam összeállítani. Úgy gondolom, most ez a jó megoldás ahhoz, hogy a sikereket elérjük” – foglalta össze az elmúlt napok eseményeit a kapitány.

A csapat június első hetében Manchesterben edzőtáborozott. Azt követően a szakember elmondta, a tréning mellett válaszokért is utaztak a szigetországba és úgy tűnik, ez sikerült is.

“A kapusokat néztem meg egyértelműen. Háromból kellett kiválasztanom azt az egyet, aki majd az Edina mellett fog védeni, és erre megkaptam a választ. A mezőnyjátékosok közül kimaradt olyan is, akinek biztosnak tűnt a helye, de a felnőtt válogatottból visszakerülő Csabai Dóra az ő posztjára érkezett" - tette hozzá Kelemen Attila.

Az utazó keret:

Kapusok: Gangl Edina, Gundl Diana

Mezőnyjátékosok: Kisteleki Hanna, Kocsis Laura, Dalmády Szandra Dr., Dalmády Petra, Somhegyi Noémi, Pócsi Bianka, Zajácz Hanna, Árkossy Lilla, Hevesi Anita, Gémes Alexandra, Csabai Dóra.
Vízilabda hírek
universiade
kelemen attila
Csabai Dóra