cover image
Szövetség

Beszámoló közgyűlést tartott az MVLSZ

2014. május 19. 11:42

Május 17-én tartotta beszámoló közgyűlését a Magyar Vízilabda Szövetség a Magyar Sport Házában.

Dr. Kemény Dénes az MVLSZ elnöke születésnapja alkalmából köszöntötte a több évtizeden át az MVLSZ szolgálatában álló 85 éves Gombár Ferencet, illetve távollétében az olimpiai bajnok 60 éves Gerendás Györgyöt és Sudár Attilát. A küldöttek egyperces néma felállással emlékeztek a legutóbbi közgyűlés óta elhunyt Gyarmati Dezsőre, Felkai Lászlóra és Sipos Editre.

Ezt követően az egyesületek képviselői meghallgatták és egyhangúan elfogadták Dr. Kemény Dénes beszámolóját a szövetség 2013. évi munkájáról. Az MVLSZ elnöke a tavalyi esztendő kiemelkedő sportsikerei mellett kitért a szövetség működésének megújítására. Dr. Kemény Dénes 2013 eredményei között kiemelte a sportági kommunikációban tett előrelépéseket, a szövetség edzőképzésének beindítását, a TAO sporttámogatások rendszerének ésszerűsítését, az MVLSZ irodájának átszervezését, valamint a sikeresen megrendezett budapesti Master Európa-bajnokságot és a szombathelyi junior világbajnokságot.

Ugyancsak kézfeltartással jelezték a küldöttek, hogy elfogadják Bojtor Gabriella gazdasági vezető által ismertetett gazdasági beszámolót, valamint a 2014-es pénzügyi tervet. A beszámolóból kiderült, hogy a tavalyi esztendőt az MVLSZ várakozások feletti, pozitív pénzügyi mérleggel zárta.
Szövetségi hírek
közgyűlés 2014