cover image
Egyéb

Zsolnay porcelánok a vízilabda-Eb jegyében

2014. április 4. 14:59

Exkluzív és limitált kiadású készletet lehet vásárolni a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. és a Magyar Vízilabda Szövetség együttműködése alapján.

Az Európa-bajnokság szervezőbizottsága kereste meg a manufaktúrát, hogy a két nemzeti érték együttműködjön a nyári kontinenstorna apropóján.

Ennek keretében egy limitált (500 darab), készletenként sorszámozott, négyrészes szettet lehet megvásárolni, amelynek darabjain a vízilabda-Eb kabalafigurája, Alfréd, a béka, különböző pózban jelenik meg: koktélozik, szurkol vagy éppen vízilabdázik.

Pintér Mariann, a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. kereskedelmi és marketing vezetője elmondta, nagy megtiszteltetés a cég számára a megkeresés és az együttműködés. A kreatív felkérés nagy tetszést aratott a Zsolnay-gyárban.

Fotó: Kovács Anikó

Fotó: Kovács Anikó

A Zsolnay porcelán megalapítása Zsolnay Vilmos nevéhez fűződik. 1853 óta, azaz több mint 160 éve készítik a termékeket. A Zsolnay porcelánt éppen a napokban nyilvánították hungarikummá.

„Szívesen adjuk a nevünket a kiváló teljesítményű, sikeres vízilabdasport népszerűsítéséhez” – tette hozzá Pintér Mariann a cég marketingvezetője.

A készletek húsvét előtt kerülnek a boltokba az áruk 19 990 forint. A szettek megvásárolhatók Budapesten, a Zsolnay-gyár legnagyobb márkaüzletében az Astoriánál (Rákóczi út 4-6.), munkanapokon 10 és 19 óra között, a Mariott Hotelben és a hivatalos pécsi gyári mintaboltban is, valamint előrendelhetőek a rendeles@oc2014.eu email címen.

Minden egyes szett megvásárlása után az együttműködésnek köszönhetően 2000 forintot kap a Szalay Iván Alapítvány, a legtehetségesebb utánpótlás fiú és leány vízilabdázókat támogató szervezet.
Vízilabda hírek
EB Budapest 2014
zsolnay porcelán
zsolnay manufaktúra
eb 2014 budapest