cover image
Egyéb

Kis Gáborék szeretik Radics Gigi zenéjét

2013. június 14. 10:56

A legjobb női előadónak járó VIVA Comet-díjat a magyar férfi vízilabda-válogatott keretének itthon maradt tagjai adták át.

A magyar válogatott Cseljabinszkban küzd a Világligán, a keret idehaza készülő tagjai csütörtökön a Papp László Sportarénába voltak hivatalosak. A VIVA Comet gálán díjat adtak át, méghozzá a legjobb női előadónak.

Nos, a díjazott és a srácok jól egymásra találtak: kiderült, hogy kölcsönösen rajonganak egymásért.

„A rádióban szoktam hallani Gigi slágereit, ilyenkor mindig feltekerem a hangerőt. Szeretjük a dalait, ezért nagyon örültünk, hogy mi adhattuk át neki a legjobb énekesnőnek járó díjat. Elég sok zenei stílust kedvel a csapat, de Gigi zenéi mindenkinek bejönnek. Sajnos, a Megasztárban nem nagyon tudtuk megnézni, mert mindig akkor edzünk, de a távolból azért figyeltük a sikereit ” – mondta a sérülése miatt a Világligáról lemaradó Kis Gábor a díjátadó után.

Radics Gigi szívéhez közelebb áll a foci és a kosárlabda, de régóta tervezi, hogy kipróbálja a vízilabdát is.

„Nagyon megtisztelő, hogy a pólósoktól vehettem át a díjat. Bevallom őszintén, nem nagyon nézem a vízilabdát, inkább a focit vagy a kosárlabdát, de egyszer nagyon szívesen kipróbálnám. Ettől függetlenül természetesen figyelemmel követem a sikereiket és nagyon büszke vagyok rájuk” – lelkendezett a korábbi Megasztár-győztes.
A további képeket Lévai Mártonról, Török Béláról, Kis Gáborról és a többiekről IDE KATTINTVA, a galériánkban lehet megtekinteni.
Vízilabda hírek
viva comet
radics gigi
kis gábor