cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Íme, a Montenegró elleni meccskeret!

2022. január 17. 13:12

Férfiválogatottunk kedden, Győrben 18 órától ugrik a győri Aqua Sportközpont medencéjébe. Märcz Tamás megnevezte csapatát, amely újoncot avathat - Fekete Gergő mutatkozhat be a válogatottban.

A Märcz Tamás irányította férfiválogatott január 18-án, kedden a győri Aqua Sportközpont uszodájában 18 órától kezdi meg világliga-szereplését: az európai selejtező első játéknapján Montenegró együttesét fogadja.
 
A szövetségi kapitány kijelölte 13-as meccskeretét, amely már a helyszínen tréningezik.
 
A címvédő elleni mérkőzéssel kapcsolatban a szövetségi kapitány így fogalmazott: „Ilyen rövid idő alatt mindig nehéz összerakni egy sok csapatból érkező keretet, de szerencsére dolgoztunk együtt december végén és január elején, illetve most is van két-három edzésünk. Igyekszünk leegyszerűsíteni a játékunkat, mindezt magas színvonalon megtenni. A társaság nagyon motivált, egyértelműen a győzelem a cél a jó erőkből álló rivális ellen. Nem számítok könnyű mérkőzésre. Minden jel arra utal, hogy Fekete Gergő személyben újoncot is avatunk."

A mérkőzésre jegyet az Eventim oldalán lehet váltani - ezen a felületen!

Az E.ON a 2021/2022. évi Magyarországon megrendezett FINA Férfi- és Női Világliga-mérkőzések hivatalos partnere.


A Montenegró elleni világliga-mérkőzés kerete
Kapusok: Kardos Gergely (BVSC), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Szolnok), Bedő Krisztián (Vasas), Erdélyi Balázs (Vasas), Fekete Gergő (FTC), Jansik Szilárd (FTC), Manhercz Krisztián (OSC), Mezei Tamás (Vasas), Nagy Ádám (Szolnok), Vadovics Viktor (Vasas), Vigvári Vendel (FTC), Zalánki Gergő (Pro Recco)
 

Vízilabda hírek
Férfi válogatott
märcz tamás