cover image
Egyéb

E.ON Férfi OB I: magabiztos OSC-pontok

2021. december 7. 21:08

Varga Dániel együttese jó kezdéssel jelezte szándékát, s végül határozott támadójátékkal 16-11-re győzte le a BVSC-t. A fordulóból négy összecsapást szerdán rendeznek.

A 12. forduló nyitómeccsére az OSC és a BVSC is hétvégi döntetlen után érkezett - az újbudaiak a Honvéddal, a zuglóiak a Szolnokkal remiztek. Kedden este Varga Dániel együttese kezdett úgy, hogy ezúttal semmiképpen sem szeretne szoros meccset vívni - 5-1-es első negyeddel adta meg az alaphangot.
 
A második menetben 7-2-nél már a hetedik OSC-játékos szerzett gólt, avagy igazi csapatjátékkal domináltak a hazaiak. Kemény Kristóf legénysége próbálkozott, támadásai jobban sikerültek, de hátul nem volt képes feltartóztatni riválisát.
 
Fordulás után még intenzívebben érvényesült az OSC támadójátéka, így a BVSC-nek esélye sem volt közelebb férkőzni - sőt. A Szolnoki elleni MK-elődöntőre készülő hazaiak végül 16-11-re győztek, s szerezték meg a három pontot.
 
A fordulóból négy összecsapást szerdán játszanak.
 
E.ON Férfi OB I, alapszakasz, 12. forduló
 
Genesys OSC-Újbuda-BVSC-Zugló 16-11 (5-1, 4-4, 6-3, 1-3)
Gólszerzők: Csacsovszky E. 3, Manhercz 2, Salamon 2, Tóth M. 2, Burián 2, Hárai 2, Várnai, Vigvári Vince, Bundschuh, ill. Csapó 2, Ágh 2, Pásztor 2, Mészáros M. 2, Mészáros Cs., Nagy M., Lantos
(Teljes jegyzőkönyv: itt)
 
További program - szerda
 
Szegedi VE-Budapesti Honvéd, Szeged, 17:30
Metalcom-Szentes-Tigra-ZF-Eger, Szentes, 19:00
PVSK-Mecsek Füszért-PannErgy-Miskolc, Pécs, 19:00
Kaposvári VK-UVSE-Hunguest Hotels, Kaposvár, 19:30
December 15., szerda
Debreceni VSE-Master Good-A-Híd-VasasPlaket, Debrecen, 19:15
Február 2., szerda
FTC-Telekom Waterpolo-Szolnoki Dózsa, Komjádi-uszoda, 20:00
 
A bajnokság állása - ezen a felületen!
 
 

Vízilabda hírek
e.on férfibajnokság