Egyéb

Kaposvári bravúrnegyed a KSI ellen

2013. december 7. 12:26

A szombati matinén a Kaposvár győzött a KSI otthonában, ezzel átmenetileg feljött a tabella hatodik helyére.

Fontos meccset vívott a két csapat, hiszen a KSI egy újabb győzelemmel elszakadhatott volna az alsóbb régiótól, a Kaposvár pedig feltornászhatta volna magát a Vasas sarkára.

Az utóbbi forgatókönyv jött be, ugyanis a vendégek ellenállhatatlan első negyedet produkáltak, Juhász-Szelei Norbert hatodik percben lőtt harmadik góljával már 6-0 volt a somogyiaknak. Innen bármilyen körülmények között nehéz visszajönni. Az 1-8 pedig manapság nem jó ajánlólevél, márpedig ennyi volt az állás az első negyed után KSI-s szemszögből.

A harmadik negyed derekára sikerült ezt a differenciát mínusz 5-re letornázni, de a záró negyed megint a vendégeké volt, akik így magabiztos sikert arattak, és 18 pontosak a bajnokságban.

Eredmény – férfi ob I.-es bajnokság, 12. forduló:

KSI SE – Kaposvári VK 11-18 (1-8, 3-2, 5-4, 2-4)

KSI: Krémer – Hulmann 1, dr. Hangody Gy. 3 (2), Vereczkey, Kovács Gergő, Kalanovics, dr. Hangody L. Csere: Kardos I. (kapus), Székely 1, Haraszin, Fejős 1, Marnitz M. 2, Márkus, Hangody A. 2. Vezetőedző: Horváth János

Kaposvár: Szécsi – Kovács O. 2, Berta, Dőry 5, Juhász-Szelei 4, Benic, Gros 1. Csere: Horváth B., Szilvasán 1, Prikádinovics, Kincses 2, Surányi 2, Kutasi 1. Vezetőedző: Fekete Szilveszter

Gól/emberelőny: 1/5, illetve 1/7
Ötméteresek: 2/2, illetve 0/1
Kiállítás cserével: dr. Hangody L. (13.), illetve Berta (15.)
Vízilabda hírek
férfi ob 1-es bajnokság
ob 1
kaposvári vk
kaposvár
ksi
ksi se