cover image
Egyéb
Utánpótlás

2022 - nyári vízilabdatábor Amerikában

2021. november 11. 19:50

Két év „járványügyi kényszerpihenő" után idén újraindítjuk programunkat, amelyre - ha lehet - még tettrekészebben, izgatottabban készülünk, mint valaha! Mostantól lehet jelentkezni a 2022 évi táborra, amelyben magyar vízilabdázó-fiatalok számára lehetőséget kínálunk arra, hogy a nyári szünetet Kaliforniában töltsék, egy amerikai család és egy helyi vízilabdaklub vendégszeretetét élvezve, rengeteget sportolva. Erre a szezonra 2003.08.01 és 2008.05.31 között született vízilabdás lányok és fiúk jelentkezését várjuk!
 
A program június közepétől július legvégéig tart (6-7 hetes), mindennapos edzéseket és nagy hétvégi tornákat foglal magában, nem is beszélve a szabadidős tevékenységekről, amellyel felejthetetlen élményeket szereznek a résztvevők. Az elmúlt több, mint tíz év tapasztalatai és a kapott visszajelzések alapján bátran állíthatjuk, hogy mind sport-, mind nyelvkészség fejlesztő értéke kiemelkedő.
 
Bízunk abban, hogy időközben az élet itthon és Kaliforniában is normalizálódik, és szeretnénk addigra felkészülten várni a kiutazás napját, sok-sok lelkes, kalandvágyó sportolóval. Rengeteg feladat áll előttünk, ezért arra bíztatunk mindenkit, hogy keressen bennünket mielőbb, jelezve felénk érdeklődését! Kérdéseitekre legjobb tudásunk szerint, szívesen válaszolunk és mindenben segítünk!
Póka Sándor 06 20 535 5534 sandorpoka@yahoo.com
Veres Gabriella 06 20 418 9494 gabi.veres25@yahoo.com
 
 
Vízilabda hírek
Utánpótlás
usa