cover image
Egyéb

Winter Classic, pólós ajánlással

2013. december 7. 11:08

Rendhagyó jégkorongünnep lesz a Városligeti Műjégpályán kialakított alkalmi hokiarénában a jövő hétvégén.

Köztudott, hogy a magyar jégkorong-válogatott és a a féri vízilabda-válogatott - na, meg a két szövetség - remek kapcsolatot ápol. Ez a baráti viszony több alkalommal is segíti a sikeres szereplést, a sportágak népszerűsítését.

Benedek Tibor szövetségi kapitány is jelezte korábban, a magyar válogatott tagjait nem titkoltan azzal a szándékkal (is) vitte ki a divízió I.-es világbajnokságra, hogy a fiúk szokják a hazai hangulatot, érezzék, mit jelent a hazai pálya, mit jelent egy hazai világesemény atmoszférája - hangolódván ezzel a jövő júliusi Európa-bajnokság miliőjére.

Nos, a válogatott tagjai közül többen egy újabb hokis ünnepre látogatnak majd ki jövő hétvégén, és persze ezt ajánlják a sportszeretőknek is.

A tengerentúli, nagy hagyományokkal bíró Winter Classic mintájára rendeznek a Városligetben nyitott mérkőzéseket. A december 13. és 15. között zajló karácsonyi hokiünnepen a Sapa Fehérvár AV19 két EBEL-mérkőzése jelenti a csúcspontot, de emellett lesz MOL Liga-bajnoki és egyéb bemutatómérkőzések, programok is.

Tehát: Winter Classic a jövő héten, melegen ajánljuk!

Jövő nyáron pedig jöhet egy másik klasszikus :)
watch?v=97-czSYcUW4
Vízilabda hírek
winter classic
jégkorong