cover image
Egyéb

E.ON Férfi OB I: a Szolnok is hibátlan

2021. október 24. 20:09

A 4. forduló vasárnapi meccsein a címvédő az MK után a bajnokságban is magabiztosan nyert Szentesen. A Szeged Miskolcról vitte haza a pontokat, míg a Pécs otthon győzte le a Kaposvárt.

A pénteken a Magyar Kupa négyes döntőjébe jutó Szolnok a bajnokság 4. fordulójában ismét Szentesre látogatott, és ismét fölényes győzelmet aratott. Már az első félidő alatt tíz gólt jegyzett, miközben hátul is őrizte stabilitását. A 18-8 után ezúttal 17-6-ra nyert (ismét Angyal Dániel volt a legeredményesebb, ismét négy góllal), így az FTC, OSC duóhoz hasonlóan őrzi százszázalékos bajnoki teljesítményét.
 
A Szeged pazar védekezéssel, Gyapjas Brendon kapus jó teljesítményével „lógott meg" a házigazda, pont nélkül álló Miskolctól, a félidei 4-1-es vezetését őrizve végül 9-6-tal szerzett három pontot - a legeredményesebb a triplázó Bóbis Botond volt.
 
A Pécs és a Kaposvár a várakozásoknak megfelelően öldöklő csatát vívott egymással - a hazaiak aztán a záró etapban rátettek egy lapáttal, 8-7 után Csacsovszky Alex és Gál Dávid találatával 10-7-re léptek el, majd Gaszt Roland is betalált, így tulajdonképpen eldőlt az összecsapás. A vége 13-9 lett. 
  
E.ON Férfi OB I, alapszakasz, 4. forduló
 
Metalcom-Szentes-Szolnoki Dózsa 6-17 (2-6, 1-4, 1-5, 2-2)
Gólszerzők: Garancsy 2, Mátyók, Hegedűs, Bozó, Kátai-Benedek, ill. Angyal 4, Jansik D. 3, Kovács G. 2, Schmölcz 2, Szeghalmi 2, Teleki, Konarik, Milakovic, Zovic
(Teljes jegyzőkönyv: itt)
 
PannErgy-Miskolc-Szegedi VE 6-9 (1-2, 0-2, 3-3, 2-2)
Gólszerzők: Séley-Rauscher 2, Tőzsér 2, Vismeg B., Várkonyi, ill. Bóbis 3, Lakats 2, Boros, Baj, Kardos, Leinweber
(Teljes jegyzőkönyv: itt)
 
PVSK-Mecsek Füszért–Kaposvári VK 13-9 (1-2, 3-2, 3-2, 6-3)
Gólszerzők:
Almási 3, Keresztúri 2, Csorba 2, Csacsovszky A. 2, Gál, Gaszt, Kókai, Lihotzky, ill. Juhász-Szelei 3, Berta 2, Mijic 2, Varga B., Horváth Á.
(Teljes jegyzőkönyv: itt)

 
TABELLA - ezen a felületen 

Vízilabda hírek
e.on férfibajnokság