cover image
Egyéb

Jótékonykodik a debreceni klub

2013. december 5. 10:36

Az ünnepek közeledtével több sportegyesület is felhívást kezdeményezett a szurkolók felé.

Karácsonyi jótékonysági adománygyűjtést indított a DVSE is! Debrecen vízilabdacsapata és a Debreceni Cívis Póló Vízilabda Sportegyesület szeretne hozzájárulni a rászoruló családok, fiatalok és idősek ünnepének jobbá, szebbé tételéhez!

DSC07081.JPGA Varga-csapat az elkövetkező egy hónapban adományokat gyűjt, melyet az akció végén, még az esztendő legszebb ünnepe előtt eljuttat a nehéz körülmények között élőknek és rászorulóknak. Az egylet célja, hogy felhívja a figyelmet az összefogás fontosságára, a hátrányos helyzetű családokra, idősekre és gyermekekre egyaránt, valamint ösztönözze a DVSE tagságát és szurkolóit az adományozásra. Ennek jegyében december 13-ig hétfő, szerda, és péntek esténként 17.30 és 20 óra között várják a felajánlásokat – jó állapotban lévő kinőtt ruhákat, cipőket, megunt játékokat valamint könyveket, amelyek lehet, hogy másoknak már útban vannak, de egy-egy kisgyermeknek biztosan megszépíti majd a karácsonyát. Az adományokat a Debreceni Sportuszodában, a DVSE második emeleti 303-as irodájában lehet leadni.

Az akció a Debrecen vízilabdacsapatának december 14-i, KSI elleni hazai, utolsó 2013-as esztendőbeli összecsapásán zárul.
Vízilabda hírek
debrecen
debreceni vse
varga tamás
Karácsony
jótékonyság