cover image
Egyéb

Vasas: rangadó után, rangadó előtt

2013. december 3. 10:27

A BVSC ellen nagyon fontos meccset nyert meg a Földi-csapat, hétvégén viszont igen nehéz meccs elé néz: Szegeden kellene bizonyítani.

A Vasas csapata hétfőn jelentette be, hogy új néven folytatja a továbbiakban, főtámogatója egyik termékének nevét „vette magára”. Földi László együttese a bajnokság elején botladozott, mostanra viszont egyre meggyőzőbb játékot nyújt, és ez még akkor is igaz, ha többgólos vezetést követően adta le majdnem döntetlenre a BVSC elleni fontos bajnokit, szombaton.

A hétfő sajtóesemény alkalmával kérdeztük meg a vezetőedzőt, mire számít az újabb kiszámíthatatlan, problémákkal küzdő Szeged ellen a következő körben egy ilyen győzelmet követően.

„A BVSC ellen a győzelem megszerzése volt a legfontosabb, voltak nagyon jó időszakaink, voltak gyengébbek, amikor túl sokat hibáztunk, és ezt a BVSC ki is használta. Abban mindenképpen előreléptünk, hogy a hasonló ellenfelekkel játszott korábbi mérkőzéseinkkel, így a Pécs és a Kaposvár elleni találkozókkal ellentétben most nyertünk. Ráadásul végig vezettünk, ezek pozitív dolgok. Ha a fiatalok a fejlődésüket még hozzá tudják tenni a csapat játékához, nagyobb ellenfeleket is megverhetünk. Most a Szeged két fiaskó után fogad minket. Nem tudjuk, hogy miért kerültek ebben a helyzetbe, valószínű vannak belső problémáik, amiket majd megoldanak. Arra koncentrálok, hogy az én csapatommal minden rendben legyen, és ha van egy kicsi esélyünk, mint ahogyan Szolnokon is volt a bajnoki mérkőzésen, akkor azt lehetőleg használjuk ki. Ha a Szeged úgy játszik, mint a kupadöntőben, akkor semmi esélyünk, ez nyilvánvaló, de ha úgy, mint a Honvéd vagy az Eger ellen, akkor lehet keresnivalónk. Mindent megpróbálunk megtenni a győzelemért”.

A férfi ob I.-es bajnokság 12. fordulójának programja:

December 6., péntek, 18 óra 15 perc: A-Híd Szeged – Lactiv-Vasas – Digi Sport 1 - ÉLŐ
December 6., péntek, 19 óra: ZF-Eger – BVSC-Zugló
December 7., szombat, 11 óra: KSI SE – Kaposvári VK
December 7., szombat, 18 óra: Széchenyi Bank-FTC – Debreceni VSE
December 7., szombat, 19 óra: PVSK-Füszért – Szolnoki Dózsa-Közgép
December 7., szombat, 19 óra: Hegyvidék-Ybl – Valdor-Szentes
December 7., szombat, 20 óra: OSC-Újbuda – RacioNet Honvéd
Vízilabda hírek
ob 1
férfi ob 1-es bajnokság
lactiv vasas
vasas
földi lászló