cover image
Egyéb

Megvan a Szeged második győzelme

2013. november 30. 21:57

Az ASI ellen nyertek a szegedi lányok idei utolsó bajnoki mérkőzésükön.

Furcsa a női bajnokság 7. fordulója, ugyanis a négy meccset három különböző időpontban játsszák. A hét közben az Eger 13-11-re nyert a BVSC otthonában, míg a Dunaújváros a Honvéd-POLO csapatát verte magabiztosan.

Szombaton a Szeged az ASI-t fogadta, és esélyeshez méltóan vette is az akadályt. Mindhárom Lengyel-lány betalált, Dorottya csapata legeredményesebb tagjaként 4 gólig jutott, míg Dominika és Anett 1-1 alkalommal lőtt gólt. A Dalmády-nővérek is főszereplők voltak a maguk 3-3 góljával.

A Szeged ezzel megszerezte második bajnoki sikerét. Ne feledjük, a Szentes és az UVSE ellen is egyetlen góllal kaptak ki korábban.

A 7. forduló, és egyben az év utolsó bajnokiját december 5-én rendezik, akkor az UVSE a Szentest fogadja.

Eredmény – ob I.-es női bajnokság, 7. forduló:

Szegedi Vízmű Taylor&Nash Universitas – ASI DSE 14-8 (5-2, 3-2, 2-2, 4-2)

Szeged: Tóth E. – Árkosy 2, Lengyel Dorottya 4, Miklós Dóra, Dalmády P. 3, dr. Dalmády Sz. 3 (1), Lengyel Dominika 1 (1). Csere: Kocsis, Kecskés, Lázár, Lengyel Anett 1, Balogh, Doktor. Vezetőedző: Lakó Gábor
ASI: Menczinger M. – Gazdag 1, Porvay 3, Szilvási, Török 1 (1), Gabura, Ipacs 3. Csere: Molnár (kapus), Bodócs, Sajben, Kerekes, Palotás, Herczeg. Vezetőedző: Jenei Sándor

Gól/emberelőny: 6/9, illetve 0/3
Ötméteresek: 2/2, illetve 1/1

Vízilabda hírek
női ob 1-es bajnokság
szeged
szegedi vízmű taylor&nash universitas
asi dse
dalmády petra
dalmády szandra