cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi
Női

Elérhető a Thomas Breitling válogatott kollekciója, nyereményjáték indul

2021. május 4. 16:25

A Magyar Vízilabda Szövetség és a magyar felnőttválogatottak „öltöztetője”, a Thomas Breitling webshopjában a nagyközönség számára is elérhetővé tette vízilabdás kollekcióját. Dedikált pólót és labdát is lehet nyerni a vásárlással, a nyereményjáték május 8-án indul.

Mostantól bárki felöltözhet a magyar válogatottak hivatalos felszerelésébe, a Magyar Vízilabda Szövetség és támogatója, a Thomas Breitling ugyanis elindította közös webshopját, emellett a termékek a Premier Outletben található márkaboltban is kaphatóak.

Vári Attila, az MVLSZ elnöke egy szurkolói kampányt is bejelentett a kollekció megjelenése alkalmával.

„Nagyon örülünk az együttműködésnek, két éve kiváló partnere a magyar vízilabdacsaládnak a Thomas Breitling. Aki a cég üzleteiben vagy online vásárol a termékekből, részt vesz egy nyereményjátékban, amelynek során a női és a férfiválogatott által aláírt pólót és labdát sorsolunk ki. A részleteket a Thomas Breitling weboldalán lehet majd megismerni."
watch?v=hHvkcwAzzII
A férfi és női válogatottunk kollekciójának termékeit az alábbi oldalon lehet megvásárolni:

https://www.thomasbreitlingsport.hu/uzlet

A nyereményjáték május 8. és 16. között zajlik, a webshopban és a Premier Outletben található üzletben indított vásárlásokat lehet majd regisztrálni a Thomas Breitling hivatalos weboldalán. 

Vízilabda hírek
Férfi válogatott
Női válogatott
thomas breitling