cover image
Egyéb

Összefogott az Egri Vízilabda Klub és a MARSHALL Ablakgyár

2021. április 16. 20:02

Két hónappal ezelőtt borzasztó eset történt. Tűz keletkezett egy lakóházban Szarvaskő Tölgyfa utcájában, aminek következtében teljesen kiégett belülről az ingatlan. Elképesztő nehéz helyzetbe került akkor a család, az Egri Vízilabda Klub pedig rögtön lépett. Ruhákat, játékokat, eszközöket és mindennemű felajánlást gyűjtött Az összefogás folytatódott, a mai napon pedig a MARSHALL Ablakgyár felajánlásából az épület új nyílászárókat kapott. A beszerelésben aktív részt vettek a játékosok. Alább az egriek közleményét szó szerint idézzük.

Számunkra elképesztően fontos a társadalmi felelősségvállalás. Minden alkalmat megragadunk arra, hogy lehetőségeinkhez képest azok mellé álljunk, akik arra rászorulnak. Őszintén mondhatom, hogy amikor megtudtuk, hogy mi történt Pötyi néni családjával, azonnal elkezdtünk szervezkedni. Ruhákat, játékokat, tanszereket, anyagi felajánlásokat gyűjtöttünk. Borzasztó nehéz helyzetbe került a család, teljesen lakhatatlanná vált a házuk. Nagy örömünkre kezdeményezésünk mellé állt egyik támogatónk, a MARSHALL Ablakgyár. A nyílászárókat legyártották, a régieket kibontották, az újakat beépítették. Ennek az összköltsége meghaladja az egy millió forintot. Hálásak vagyunk nekik, hogy együtt, ilyen mértékű segítséget tudtunk felajánlani. Emellett már most elmondhatom, hogy nem állunk meg, májusban egy konténeres akciót tervezünk, a csapattal kimegyünk és a maradék törmeléket elhordjuk. Vigyázzunk egymásra, figyeljünk egymásra!

- Szécsi Zoltán, elnök Egri Vízilabda Klub

egirekkapottablak2.jpgA MARSHALL Ablakgyár szívesen támogat jótékonysági akciókat. Ebben az esetben a károsult család és a MARSHALL Ablakgyár közötti kapocs az Egri Vízilabda Klub elnöke, Szécsi Zoltán volt. Ő felvázolta a két hónapja történt tűzeset részleteit, és a MARSHALL tulajdonosa, Osztafin Zsolt készségesen segített. A nyílászárókat pár napon belül legyártottuk, és most a vízipólósok segítségével beépítettük a MARSHALL ablakokat. A MARSHALL Ablakgyár tulajdonosa fontosnak tartja, hogy megfogjuk a bajbajutottak kezét, és felemeljük őket, ha egy mód van rá. Ez cégen belül, illetve azon kívül is működik.

- Barta Henrik, marketingvezető MARSHALL Ablakgyár Kft.
Vízilabda hírek
eger