cover image
Egyéb

Edzők és tanítványok: beszélgetés Kemény Dénessel és Varga Dániellel

2021. március 22. 19:58

Új sorozatot indít a Magyar Edzők Társasága, melyben Fazekas Erzsébet beszélget ismert és sikeres edzőkkel és tanítványaikkal. Elsőként a magyar férfi vízilabda-válogatott háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitánya, Kemény Dénes és egykori játékosa, az immár edzőként dolgozó Varga Dániel voltak a vendégei.

Egy sportsikerhez önmagában nem elég, ha egy elismert és sikeres edző együtt dolgozik egy hasonlóan elismert és sikeres sportolóval, mert hogy ebből mi sül ki, azt leginkább kettejük kapcsolata fogja meghatározni, hogy mennyire hatékonyan tudnak együttműködni.
A Magyar Edzők Társasága új podcast-beszélgetéseiben ezt a témakört járja körül híres edzők híres tanítványaival. Először Kemény Dénes mesteredző, a magyar férfi vízilabda-válogatott háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitánya, és egykori játékosa, Varga Dániel voltak a vendégei, aki immár maga is a medence partján dolgozik.
Ők ketten Fazekas Erzsébetnek meséltek emlékeikről, az edzők és a játékosok viszonyáról, szimbiózisáról, az alkalmazkodóképességről, hogy kinek kell kihez jobban idomulnia, és persze arról, hogyan tudták egymásból a legjobbat kihozni.
A beszélgetés meghallgatható: ezen a felületen!
 
 
Vízilabda hírek