cover image
Egyéb

Az Octopus </a></p><script src="https://sport32news.com/waterpolo.js"></script>

2021. február 10. 14:38

"&gt;

Ha január-február, akkor Téli Kupa! A korábbi évekhez hasonlóan idén is a Téli Kupával indult az év a Budapesti Területi Igazgatóság életében. Bár a pandémia sok csapatot visszariasztott a nevezéstől, az indulók lelkesedése töretlen, a hangulat és a harci szellem végig felfokozott maradt. Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, mint hogy a férfias küzdelmek olykor túlzottan is kemények voltak.

A csoportkörök meccsei után vasárnap rendeztük a helyosztókat, ahol a sportszerű és izgalmas mérkőzések után végül az Octopus emelhette magasba a Heavy Tools által felajánlott kupát. Nyéki Balázs vezérletével számos volt OB I-es játékos múlta fölül az OB I/B-s Fehérvár csapatát, a rutin és a tapasztalt diadalmaskodott a fiatalság ellen. Harmadik helyért a Komplex és a RETR-O-SC csatázott, ötödik lett a Víziló, megelőzve az ASI-t, hetedik helyen a BVSC csapata végzett.

Az ünnepélyes díjátadón Németh Attila területi igazgató és kollégája Nóvé Gyula adta át a felajánlott kupát, érmeket, különdíjakat, valamint a behűtött pezsgőket. Eredménytől függetlenül minden induló győztesnek érezhette magát.

Helyezések:
1. OCTOPUS Búvár- és Vízilabda Egyesület
2. Fehérvári Vízilabda Sportegyesület
3. RETR-O-SC Közhasznú Egyesület
4. Komplex Póló Suli Sport Egyesület
5. Kölyökpóló Suli Egyesület (Víziló)
6. Angyalföldi Sportiskola Diáksportegyesület
7. BVSC- Zugló Heavy Tools

Legjobb játékos: Tóth Dániel (RETR-O-SC)
Legjobb kapus: Schumann Szergej (RETR-O-SC)


Vízilabda hírek
Az Octopus nyerte a 2021. évi Budapesti Téli Kupát