cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Női

Bíró Attila: „Nemes a cél, aki az utunkba kerül, azt meg kell verni!”

2021. január 15. 0:54

A női válogatott szövetségi kapitánya szerint a csapat mindent elvégzett az elmúlt hat hétben, és felkészülve várja a trieszti olimpiai kvalifikációs tornát.

Decemberben még nagyon távolinak tűnt a januári olimpiai kvalifikációs torna, de már akkor sem volt messze. Most viszont a női válogatott bő kerete már túlvan a felkészülés érdemi részén, rengeget mindennel gazdagodtak a lányok, nem mellékesen fizikailag is fejlődésen mentek keresztül – ahogyan azt a felmérések számai bizonyítják.

watch?v=DlFQcg5yD8Q&feature=youtu.beMár alig kell párat aludni az indulásig, így Bíró Attilát, a női válogatott szövetségi kapitányát kértük egy hosszabb interjúra. A szakember elmondta, a végső cél annyira nagy motivációt jelent, hogy mindent elnyom a játékosokban. Természetesen akadtak kevésbé népszerű feladatok az elmúlt hetekben, de ezeket a lányok félre tudták tenni, elvégre nagyon ott akarnak lenni Tokióban.

watch?v=LEn-fm6It08&feature=youtu.beAz interjúban szó esik arról is, mennyire játszik majd mást a csapat az egy évvel ezelőtti Európa-bajnoksághoz képest, és hogy mit lehet tudni a trieszti szervezésről és a többi csapatról (nem sokat, legalábbis a riválisok jelenlegi helyzetéről).

Bíró Attila szombaton jelöli majd ki az utazókeretet, vasárnap lesz nyilvános a névsor, és aznap indulnak útnak a lányok egy hétórás busztúrára.

Az interjút két részletben mutatjuk meg.
Vízilabda hírek
Női válogatott
Bíró Attila