cover image
Egyéb

Ijedtségre semmi ok, van (lesz) még jegy a döntőkre!

2013. november 25. 15:05

Több vízilabda-baráton a jeges rémület lett úrrá, miután a rendszer azt jelezte: a július 14-27-ei Európa-bajnokság elődöntőire és döntőire már nem kapható jegy. Nos, gyorsan jelezzük: nem fogytak el a belépők!

Hogy a jövő évi budapesti Európa-bajnokságon remek lesz a hangulat, azt a jegyértékesítés első napjaiból is lemérhettük: meglehetősen nagy nyomás alá került a rendszer, szinte a csütörtöki nyitás pillanatában. Sőt, pénteken az elődöntők és a döntők esetében már azt az üzenetet kapták a késő délutáni vásárlók, hogy a jegyek elfogytak.

Nos, azért nincs arról szó, hogy az összes belépő elkelt néhány nap leforgása alatt – bár ezt sem csodálnánk –, csupán az a helyzet, hogy a rendszer egy előre beprogramozott szisztéma szerint időről időre szabadít fel újabb és újabb mennyiséget, azaz aki a múlt héten nem kapott, az ezen a héten bízvást próbálkozzék újra: ismét lesznek elérhető jegyek (de persze érdemes sietni, hogy a lehető leghamarabb magunkénat tudhassuk az áhított tiketteket).

A szervezők ugyanakkor elsőrangú karácsonyi ajándékként ajánlják a bérleteket, amivel az egész viadal összes meccse megtekinthető, ráadásul nem névre szól, azaz megoldható, hogy egyik nap a család – munkahelyi kollektíva – egyik tagja megy ki a szigetre, másik nap a másik. (A döntő napján lefolytatott veszekedésekért nem vállalunk felelősséget...) Így vagy úgy, bőven megéri bérletet venni, ugyanis amellé egy válogatott játékosunk dedikálásával ellátott póló is dukál!

Fontos tudni, hogy nem csupán sima jegyeket lehet kapni: VIP-belépők is vásárolhatók több kategóriában – van olyan is, amelyik bejárást biztosít az MVLSZ-teraszra, és persze a játékosok által dedikált galléros póló itt is alanyi jogon jár.

És ne feledjék: az Eb-ig ugyan még 231 nap van hátra, karácsonyig viszont már csak egy hónap!
Vízilabda hírek
EB Budapest 2014
eb
jegyértékesítés