cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Mindenre felkészülve - 11:30-tól jöhet az olaszok elleni elődöntő!

2019. július 25. 2:00

A Märcz Tamás irányította férfiválogatott csütörtökön a világbajnoki fináléért csatázik riválisával Kvangdzsuban. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti!

Tét a világbajnoki döntő, tét az olimpiai kvóta - avagy magyar idő szerint csütörtökön 11:30-tól hatalmas ütközet várható a Magyarország-Olaszország elődöntőben. Miként nyilvánvalóan a 10 órakor kezdődő Spanyolország-Horvátország ütközetben is.
 
Ami a mieinket illeti: a csapat az emlékezetes ausztrálok elleni negyeddöntőt követően egyrészt igyekezett minél jobb állapotba hozni sérültjeit, másrészt gőzerővel készült a riválisra. Videós elemzések, megbeszélések, edzésen gyakorolt elemek. Märcz Tamás rendkívül jól ismeri a riválist, a stílust, amit képvisel, így igyekezet mindenre felkészíteni csapatát. Nagy Viktor születésnapját szolidan ünnepelte meg szerdán a társaság, mindenki úgy volt vele, hogy a hetedik világbajnokságon szereplő kapusunknak az igazi ajándék a jó védekezés, illetve természetesen a több lőtt gól volna.
 
Ami a statisztikát illeti: a felek eddigi 10 alkalommal találkoztak a világbajnokságon történetében, és a mérleg kiegyenlített: 4 alkalommal nyertünk, 4 alkalommal az olaszok győztek, 2-szer játszottak döntetlent egymással.
 
18. FINA VILÁGBAJNOKSÁG, KVANGDZSU 
VÍZILABDA 
FÉRFIAK 

A további program - magyar idő szerint (Dél-Koreában hét órával előrébb járnak) 
JÚLIUS 25., csütörtök 
Helyosztók 
A 11. helyért 
10.30: Japán-Dél-Afrika
A 9. helyért 
12.00: Montenegró-Egyesült Államok
A 5-8. helyért 
7.00: Szerbia-Németország
8.30: Ausztrália-Görögország
Elődöntő 
10.00: Spanyolország-Horvátország
11.30: Magyarország-Olaszország

JÚLIUS 27., szombat 
A 7. helyért 
7.00: 
Az 5. helyért 
8.30: 
A 3. helyért 
10.00: 
Döntő 
11.30:

Vízilabda hírek
Férfi válogatott
märcz tamás
vb